Suodatinkeskus

SUODATINKESKUS SUOMI OY

Olemme yksi Suomen suurimmista

  • Ilmanvaihtolaitteiden suodattimiin ja
  • Keskuspölynimureihin

keskittyneistä jälleenmyyjistä.

Laajasta valikoimastamme löydät KOTIMAISET suodattimet lähes kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin sekä Puzer, Beam sekä Allaway -keskuspölynimurit, tarvikkeet ja varaosat. 

Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavilla omasta varastostamme. Näin pystymme takaamaan nopeat toimitukset, monesti jo saman päivän aikana tilauksesta. Teollisuuden pussisuodattimet sekä eräät harvemmin tarvitut keskuspölynimurien tarvikkeet eivät ole varastotavaraa . Niiden toimitusajat ovat 1-2 viikkoa.

Käytössämme on moderni, responsiivinen verkkokauppa, jonka ulkoasu mukautuu tietokoneen, tabletin tai muun mobiililaitteen selainkoon mukaan ilman turhaa suurentamista tai pienentämistä sopivan näkymän aikaansaamiseksi.

Mutta vaikka yritämmekin parhaamme, aina löytyy parantamisen varaa. Joten otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja palautetta sekä tuotevalikoimastamme että toiminnastamme yleensä !

PUZER JA BEAM HUOLTO SEKÄ ASENNUS

Olemme valtuutettu PUZER ja BEAM huoltoliike. Takuuhuoltojen lisäksi teemme myös muut keskuspölynimureiden normaalit huollot unohtamatta keskuspölyimuriasennuksia ja -putkistojen korjauksia, jotka kuuluvat myös palveluihimme.

MYYMÄLÄ

Ilmanvaihtolaitteiden suodattimien lisäksi meillä on myymälässämme esillä myös keskuspölynimureiden mallit, joita pääsee kokeilemaan käytännössä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään !

Myymälästä voit myös noutaa verkkokaupasta ostamasi tuotteet.

TERVETULOA OSTOKSILLE !

Myymälämme on auki arkisin: 9:00 - 17:00

Asiakaspalvelupuhelin arkisin: 10:00 - 16:00
puh. 010 279 0000


Puheluhinnat Elisan 010 yritysnumeroon:

  • Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min
  • Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min


PYSÄKÖINTI
Myymälän edessä sekä kadulla ilmaista parkkitilaa

 

Tarjouspyyntö