Suodatinkeskus 

MEIDÄN TARINA

Ei välttämättä olisi liiketoiminnan alkutaipaleella uskottu, että kahden miehen pienestä putiikista kasvettaisiin lopulta yhdeksi Suomen suurimmista ilmansuodattimien ja keskuspölynimureiden jälleenmyyjistä. Ajatus lähti yksinkertaisesta ajatuksesta: ''Mitä jos kaikki tarvittavat ratkaisut raikkaampaan sisäilmaan löytyisivätkin samasta paikasta?''

Visiomme on alusta asti ollut palvella jokaista saavuttamaan raikkaampi sisäilma. Mikä olisikaan hienompaa kuin luoda liiketoiminta, joka edistää ihmisten terveyttä, mahdollistaa asiakkaille energiasäästöjä, ja tekee ihmisten kodeista viihtyisämpiä?

Vaikka pienestä on lähdetty, nykyään meillä Suodatinkeskuksella työskentelee jo useampi henkilö. Meitä ''suodatinkeskuslaisia'' yhdistää aito halu puhaltaa yhteen hiileen, sekä pyrkimys auttaa parhaamme mukaan sisäilmasta kiinnostuneita. Haluamme myös toiminnallamme lisätä ihmisten tietoisuutta sisäilman tärkeydestä.

Vuosien varrella olemme rakentaneet hedelmällistä yhteistyötä lukuisien yritysten, isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden kanssa. Ydinarvojemme mukaisesti meille on tärkeää tarjota kotimaisia tuotteita, sekä ensiluokkaista ja asiantuntevaa palvelua. Toiminnassamme pyrimme aina myös joustavuuteen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Meitä ja asiakkaitamme yhdistää ajatus siitä, että sisäilmalla on merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jos olet yksi meistä, hengitä syvään ja lähde kanssamme matkalle kohti raikkaampaa sisäilmaa!