Suodatinkeskus 

MEIDÄN TARINA

Ei välttämättä olisi liiketoiminnan alkutaipaleella uskottu, että kahden miehen pienestä putiikista kasvettaisiin lopulta yhdeksi Suomen suurimmista ilmansuodattimien ja keskuspölynimureiden jälleenmyyjistä. Ajatus lähti yksinkertaisesta ajatuksesta: ''Mitä jos kaikki tarvittavat ratkaisut raikkaampaan sisäilmaan löytyisivätkin samasta paikasta?''

Visiomme on alusta asti ollut palvella jokaista saavuttamaan raikkaampi sisäilma. Mikä olisikaan hienompaa kuin luoda liiketoiminta, joka edistää ihmisten terveyttä, mahdollistaa asiakkaille energiasäästöjä, ja tekee ihmisten kodeista viihtyisämpiä?

Vaikka pienestä on lähdetty, nykyään meillä Suodatinkeskuksella työskentelee jo useampi henkilö. Meitä ''suodatinkeskuslaisia'' yhdistää aito halu puhaltaa yhteen hiileen, sekä pyrkimys auttaa parhaamme mukaan sisäilmasta kiinnostuneita. Haluamme myös toiminnallamme lisätä ihmisten tietoisuutta sisäilman tärkeydestä.

Vuosien varrella olemme rakentaneet hedelmällistä yhteistyötä lukuisien yritysten, isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden kanssa. Ydinarvojemme mukaisesti meille on tärkeää tarjota kotimaisia tuotteita, sekä ensiluokkaista ja asiantuntevaa palvelua. Toiminnassamme pyrimme aina myös joustavuuteen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Meitä ja asiakkaitamme yhdistää ajatus siitä, että sisäilmalla on merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jos olet yksi meistä, hengitä syvään ja lähde kanssamme matkalle kohti raikkaampaa sisäilmaa!

 

TOIMINTAMME

Olemme yksi Suomen suurimmista

  • Ilmanvaihtolaitteiden suodattimiin ja
  • Keskuspölynimureihin

keskittyneistä jälleenmyyjistä.

Laajasta valikoimastamme löydät KOTIMAISET suodattimet lähes kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin sekä Puzer, Beam sekä Allaway -keskuspölynimurit, tarvikkeet ja varaosat. 

Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavilla omasta varastostamme. Näin pystymme takaamaan nopeat toimitukset, monesti jo saman päivän aikana tilauksesta. Teollisuuden pussisuodattimet sekä eräät harvemmin tarvitut keskuspölynimurien tarvikkeet eivät ole varastotavaraa . Niiden toimitusajat ovat 1-2 viikkoa.

Käytössämme on moderni, responsiivinen verkkokauppa, jonka ulkoasu mukautuu tietokoneen, tabletin tai muun mobiililaitteen selainkoon mukaan ilman turhaa suurentamista tai pienentämistä sopivan näkymän aikaansaamiseksi.

Mutta vaikka yritämmekin parhaamme, aina löytyy parantamisen varaa. Joten otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja palautetta sekä tuotevalikoimastamme että toiminnastamme yleensä!
 

PUZER JA BEAM HUOLTO SEKÄ ASENNUS

Olemme valtuutettu PUZER ja BEAM huoltoliike. Takuuhuoltojen lisäksi teemme myös muut keskuspölynimureiden normaalit huollot unohtamatta keskuspölyimuriasennuksia ja -putkistojen korjauksia, jotka kuuluvat myös palveluihimme.
 

ILMANSUODATTIMIEN VAIHTOPALVELU

Teemme myös ilmansuodattimien vaihtoja taloyhtiöille. Mikäli haluatte ulkoistaa ilmansuodattimien vaihdon meille, autamme teitä mielellämme. Pystymme palvelemaan myös nopealla aikataululla, joten ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu.
 

MYYMÄLÄ

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 50, Tampereen Kalevassa. Ilmanvaihtolaitteiden suodattimien lisäksi meillä on myymälässämme esillä myös keskuspölynimureiden mallit, joita pääsee kokeilemaan käytännössä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Myymälästä voit myös kätevästi noutaa verkkokaupasta ostamasi tuotteet.
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA OSTOKSILLE!

Myymälämme palvelee teitä arkisin: 8.00-17.00

Asiakaspalvelupuhelin arkisin: 8.00-16.00
puh. 010 279 0000Puheluhinnat Elisan 010 yritysnumeroon:

  • Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min
  • Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min


AUTOPAIKAT
Mikäli asioitte autolla, myymälän edessä sekä kadulla (2h) on ilmaista parkkitilaa.
 

Tarjouspyyntö