ILMANVAIHDON SUODATTIMET

ILMANVAIHDON SUODATTIMET

Haussa laadukas ilmanvaihtolaitteen suodatin ?

Suodatinkeskukselta saat tilattua laadukkaat suodattimet helposti suoraan netistä.

Valikoimastamme löydät KOTIMAISET suodattimet useimpiin ilmanvaihtolaitemerkkeihin sekä malleihin.
Ja jos et löydä laitteeseesi sopivaa suodatinta, otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten asia saadaan ratkaistuksi. Meidän tukenamme on tunnettuja suomalaisia suodatintehtaita.

Valikoimassamme on sekä IV-konevalmistajien alkuperäisiä että vaihtoehtoisesti laadukkaita tarvikesuodattimia. Molemmissa tapauksissa suodattimet valmistetaan Suomessa, joten ostamalla Suomessa valmistettuja suodattimia, tuet suomalaista työllisyyttä.

Ilmanvaihtokoneiden suodattimet

Tilaa meiltä ilmanvaihtokoneiden suodattimet kätevästi ja kilpailukykyiseen hintaan! Tilauksen voit tehdä helposti verkkokaupassa, sähköpostitse tai vaikkapa soittamalla meille. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään.
Voit myös poiketa Tampereen myymälässämme osoitteessa Sammonkatu 50. 

VALITSE TUOTERYHMÄ JA TUTUSTU TUOTTEISIIN !

Olemme täällä teitä varten! Mikäli teillä on kysyttävää suodattimista tai muista varaosista, vastaamme mielellämme.
Tehdään siivouksestasi vähän vaivattomampaa!

Liikkeemme aukioloajat: ma – pe klo 8.00 –17.00
Puh. 010 279 0000 ma – pe klo 8.00 – 16.00
Sähköposti: myynti@suodatinkeskus.com

Oikea ilmanvaihtokoneen suodatin oikeaan paikkaan

Ilmanvaihtokoneen suodattimen tyyppi riippuu useista tekijöistä, kuten laitteen koosta, sen käyttötiheydestä ja siitä, millaisessa ympäristössä se on. Jotkut suodattimet on suunniteltu erityisesti asuinkäyttöön, kun taas toiset soveltuvat paremmin kaupallisiin tiloihin. Esimerkiksi toimistotiloissa käytetään usein suodattimia jotka sitovat pienempiä hiukkasia, kun taas teollisuuskiinteistön tuotantotiloissa riittää että suodatetaan vain suurimpia hiukkasia. On tärkeää valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva suodatin. Jos tarvitset apua suodattimen valinnassa, autamme mielellämme. 

Suodatin ja sisäilman laatu

Sisäilman laatu on monien ihmisten kasvava huolenaihe, sillä kotien ja toimistojen sisäilma voi olla pahimmillaan ulkoilmaa saastuneempaa. Suodattimien käyttö auttaa vähentämään sisäilman epäpuhtauksia, mikä tekee siitä turvallisempaa ja terveellisempää hengittää.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet on suunniteltu keräämään ilmassa olevia hiukkasia, kuten pölyä, siitepölyä, savua, homeen itiöitä, lemmikkien hilseilyä ja muita allergeeneja. Nämä hiukkaset voivat hengitettynä aiheuttaa hengitystieongelmia ja muita terveysongelmia. Ilmansuodattimia on erikokoisia ja -tyyppisiä, mukaan lukien HEPA-suodattimet (korkean hyötysuhteen hiukkassuodattimet), jotka pystyvät pidättämään ilmasta pienimmätkin hiukkaset. Käyttämällä koti- tai toimistoympäristöön sopivaa suodatinta voit vähentää näiden epäpuhtauksien määrää sisäilmassa. Huolehdi siis että sinulla on puhdas ja oikean tyyppinen ilmanvaihtokoneen suodatin käytössäsi.