SUODATTIMET LAITEMERKEITTÄIN

SUODATTIMET LAITEMERKEITTÄIN

TILAA SUODATTIMET ILMANVAIHTOLAITTEISIIN EDULLISESTI

Kun tilaat ilmansuodattimet Suodatinkeskukselta, saat aina nopeaa palvelua. Toimitamme ilmanvaihtokoneiden suodattimet koko Suomen alueelle. Tarvittaessa voit myös noutaa suodattimet Tampereen myymälästämme.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa ilmansuodattimet netistä edullisin hinnoin!

VALITSE LAITEMERKKI JA TUTUSTU ILMANVAIHTOKONEIDEN SUODATTIMIIN

KOTIMAISUUS

Panostamme kotimaisuuteen ja laatuun - jopa suodattimiemme raaka-aineet ovat osin kotimaista alkuperää.

LAADUKAS ISO ePM1 50% SUODATUSLUOKAN SUODATINKASETTI SUODATTAA TEHOKKAASTI

Uuden 2016 vuonna julkaistun ISO 16890 standardin mukainen ISO ePM1 50% -suodatin on korkealaatuinen ja tehokas ilmansuodatin. Se suodattaa pienhiukkaset ja sillä on erittäin korkea epäpuhtauksien erotusaste siepaten 50% yli 1 mikrometrin kokoisista hiukkasista. Tämä suodatusluokka vastaa lähinnä entistä vuodelta 2012 olevan EN779 standardin F7-suodatusluokkaa.

Suodatustason ISO ePM1 50% (F7) suodatin on riittävän hyvä myös siitepölyallergisille. 

Kasettityyppiseen suodattimeen on suodatinmateriaalin vekkauksesta / rypytyksestä johtuen saatu suodatuspinta-alaa monin verroin pelkkään tasosuodattimeen tai suodatinkankaaseen verrattuna. Usein taso- tai kangassuodattimia käytetään tuloilman esisuodattimina, jolloin ne asetaan usein joko kasetin päälle tai niille varattuun erilliseen paikkaan ennen varsinaista tuloilman suodatinkasettia. Myös poistoilma suodatetaan usein ainoastaan suodatinkankaalla estämään ilmanvaihtokoneen likaantumista.

Suodatinkasettien lisäksi toimitamme myös pussisuodattimia, joita käytetään muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kohteissa, joissa ilmanvaihtolaitteet käsittelevät suuria ilmamääriä.


SUODATTIMIEN VAIHTOVÄLI JA ILMANVAIHTOLAITTEIDEN HUOLTO

Ilmanvaihtolaitteiden suodattimien vaihto riippuu hyvin paljon kohteesta ja ympäristöstä. Useimmiten vaihtoväli on hyvä pitää noin 1-3 kerrassa vuodessa. Vaihto esimerkiksi keväällä ja syksyllä on suositeltavaa. Keväällä pölyä on enemmän ilmassa, mikä vaatii IV-koneelta enemmän ja ilmanvaihtosuodatin alkaa tukkiutua nopeammin.

Kun kohde on pienen pölymäärän kohde, riittää vaihto kerran vuodessa. On havaittu, että maaseudulla ja kaupungeissa vaihtovälit eroavat ilman epäpuhtauksien vuoksi. Tilaamalla ilmanvaihtolaitteiden suodattimet koko vuodeksi, säästät tietenkin toimituskuluissa. Suodattimien vaihdon yhteydessä kannattaa ilmanvaihtokone imuroida ja tarkastaa lämmöntalteenottokennon puhtaus. 

Ilmavaihtolaitteiden puhdistus ja suodattimien vaihto pitää sisäilmasi miellyttävänä ja koneet kunnossa.

Ilmanvaihtosuodattimet parhailta merkeiltä

Meiltä saat laadukkaat iv-suodattimet mm. seuraavin ilmanvaihtolaitteisiin: Ilto, Swegon Casa, Vallox, Parmair, Enervent, Arcticsilent, Comfortzone, Dantherm, Deekax, Duvents, Elixair, Flexit, FLF-kanavasuodattimet, Fläkt Woods, Fresco Futura, Haato, Iloxair, Kair, Karhu, Koja Air, Komfovent, Merair, Nibe, Onnline/Onninen, Purmo, Recair, Sunair, Systemair, Uponor Vent, Valmet Kotilämpö ja Östberg.

MYYDYIMMÄT TUOTTEEMME: