Ilmanvaihtokoneen suodattimet – tilaa helposti netistä!

Haussa laadukas ilmanvaihtosuodatin kilpailukykyiseen hintaan? Ilmansuodattimet ilmanvaihtolaitteisiin tilaat helposti netistä Suodatinkeskukselta. Meiltä löydät suodattimet moneen malliin. Valikoimassamme on sekä IV-laitteiden valmistajien alkuperäisiä että KOTIMAISIA laadukkaita suodattimia tarvikkeina.

Meiltä tilaat ilmanvaihtokoneen suodattimet järkevästi hinnoiteltuna!

Panostamme kotimaisuuteen ja laatuun - jopa suodattimiemme raaka-aineet ovat suurelta osin kotimaista alkuperää. Ja muistathan vaihtaa IV-suodattimet riittävän usein, sillä niiden laadulla on merkittävä osuus sisäilmasi laatuun ja omaan hyvinvointiisi.

Laadukas suodatinkasetti

Suodatinkasetissa on suodatuspinta-alaa monin verroin suodatinkankaaseen verrattuna. Koska suodattavaa pintaa on enemmän, suodatinkasetin vaihtoväliksi suositellaan kertaa tai paria vuodessa. Suodatinkasettien lisäksi toimitamme myös pussisuodattimia.

Suodatinkankaat toimivat pääsääntöisesti tuloilman esisuodattimina, jolloin ne tulevat kasetin päälle. Poistoilma suodatetaan usein myös suodatinkankaalla estämään ilmanvaihtokoneen likaantumista. Suodatinkasetti-valikoimamme on laaja, löydät varmasti omasi.

F7-suodatin suodattaa tehokkaasti

F7-suodatin on korkealaatuinen ja tehokas ilmansuodatin. F7-suodatin suodattaa myös pienhiukkaset ja sillä on erittäin korkea epäpuhtauksien erotusaste. F7-suodatin sieppaa 80 % yli 0,4 mikrometrin kokoisista hiukkasista.

Rakennusmääräysten vaatima taso saavutetaan F7-luokan suodattimella.

Tason F7-suodatin on riittävän hyvä myös siitepölyallergisille. Toimitamme F5- ja F7-suodattimet nopein ja edullisin toimituksin.

Ilmavaihtolaitteiden huolto- ja vaihtoväli

Ilmanvaihtolaitteiden suodattimien vaihto riippuu hyvin paljon kohteesta ja ympäristöstä. Useimmiten vaihtoväli on hyvä pitää noin 1-3 kerrassa vuodessa. Vaihto esimerkiksi keväällä ja syksyllä on suositeltavaa. Keväällä pölyä on enemmän ilmassa, mikä vaatii IV-koneelta enemmän ja ilmanvaihtosuodatin alkaa tukkiutua nopeammin.

Kun kohde on pienen pölymäärän kohde, riittää vaihto kerran vuodessa. On havaittu, että maaseudulla ja kaupungeissa vaihtovälit eroavat ilman epäpuhtauksien vuoksi. Tilaamalla ilmanvaihtolaitteiden suodattimet koko vuodeksi, säästät tietenkin toimituskuluissa. Suodattimien vaihdon yhteydessä kannattaa ilmanvaihtokone imuroida ja tarkastaa lämmöntalteenottokennon puhtaus. 

Ilmavaihtolaitteiden puhdistus ja suodattimien vaihto pitää sisäilmasi miellyttävänä ja koneet kunnossa.

Ilmanvaihtosuodattimet parhailta merkeiltä

Meiltä saat laadukkaat iv-suodattimet mm. seuraavin ilmanvaihtolaitteisiin: Ilto, Swegon Casa, Vallox, Parmair, Enervent, Arcticsilent, Comfortzone, Dantherm, Deekax, Duvents, Elixair, Flexit, FLF-kanavasuodattimet, Fläkt Woods, Fresco Futura, Haato, Iloxair, Kair, Karhu, Koja Air, Komfovent, Merair, Nibe, Onnline/Onninen, Purmo, Recair, Sunair, Systemair, Uponor Vent, Valmet Kotilämpö ja Östberg.

Tilaa IV-suodattimet ilmanvaihtolaitteisiin edullisesti!

Kun tilaat ilmansuodattimet Suodatinkeskukselta, saat aina nopeaa palvelua. Toimitamme ilmanvaihtokoneiden suodattimet koko Suomen alueelle. Tarvittaessa voit myös noutaa suodattimet Tampereen myymälästämme.

Tutustu ja tilaa ilmansuodattimet netistä edullisin hinnoin!

Lue lisää »