Ilmansuodattimet ilmanvaihtokoneisiin – tilaa helposti netistä!

Ilmansuodattimet ilmanvaihtolaitteisiin tilaat helposti netistä meiltä - löydä laadukkaat suodattimet moneen malliin. Valikoimassamme on sekä IV-laitteiden valmistajien alkuperäisiä että KOTIMAISIA laadukkaita tarvikesuodattimia.

Meiltä tilaat ilmansuodattimet ilmanvaihtolaitteisiin järkevästi hinnoiteltuna!

Panostamme kotimaisuuteen ja laatuun - jopa suodattimiemme raaka-aineet ovat suurelta osin kotimaista alkuperää. Ja muistathan vaihtaa IV-suodattimet riittävän usein, sillä niiden laadulla on merkittävä osuus sisäilmasi laatuun ja omaan hyvinvointiisi.

Laadukas suodatinkasetti

Suodatinkasetissa on suodatuspinta-alaa monin verroin suodatinkankaaseen verrattuna. Koska suodattavaa pintaa on enemmän, suodatinkasetin vaihtoväliksi suositellaan kertaa tai paria vuodessa. Suodatinkasettien lisäksi toimitamme myös pussisuodattimia.

Suodatinkankaat toimivat pääsääntöisesti tuloilman esisuodattimina, jolloin ne tulevat kasetin päälle. Poistoilma suodatetaan usein myös suodatinkankaalla estämään ilmanvaihtokoneen likaantumista. Suodatinkasetti-valikoimamme on laaja, löydät varmasti omasi.

F7-suodatin suodattaa tehokkaasti

F7-suodatin on korkealaatuinen ja tehokas ilmansuodatin. F7-suodatin suodattaa myös pienhiukkaset ja sillä on erittäin korkea epäpuhtauksien erotusaste. F7-suodatin sieppaa 80 % yli 0,4 mikrometrin kokoisista hiukkasista.

Rakennusmääräysten vaatima taso saavutetaan F7-luokan suodattimella.

Tason F7-suodatin on riittävän hyvä myös siitepölyallergisille. Toimitamme F5- ja F7-suodattimet nopein ja edullisin toimituksin.

Ilmavaihtolaitteiden huolto- ja vaihtoväli

Ilmanvaihtolaitteiden suodattimien vaihto riippuu hyvin paljon kohteesta ja ympäristöstä. Useimmiten vaihtoväli on hyvä pitää noin 1-3 kerrassa vuodessa. Vaihto esimerkiksi keväällä ja syksyllä on suositeltavaa. Keväällä pölyä on enemmän ilmassa ja se vaatii IV-koneelta ja suodattimilta enemmän.

Kun kohde on pienen pölymäärän kohde, riittää vaihto kerran vuodessa. On havaittu, että maaseudulla ja kaupungeissa vaihtovälit eroavat ilman epäpuhtauksien vuoksi. Tilaamalla ilmanvaihtolaitteiden suodattimet koko vuodeksi, säästät tietenkin toimituskuluissa. Suodattimien vaihdon yhteydessä kannattaa ilmanvaihtokone imuroida ja tarkastaa lämmöntalteenottokennon puhtaus. 

Ilmavaihtolaitteiden puhdistus ja suodattimien vaihto pitää sisäilmasi miellyttävänä ja koneet kunnossa.

Monta sopivan merkillistä suodatinmallia

Meiltä saat laadukkaat ilmansuodattimet mm. seuraavin ilmanvaihtolaitteisiin: Ilto, Swegon Casa, Vallox, Parmair, Enervent, Arcticsilent, Comfortzone, Dantherm, Deekax, Duvents, Elixair, Flexit, FLF-kanavasuodattimet, Fläkt Woods, Fresco Futura, Haato, Iloxair, Kair, Karhu, Koja Air, Komfovent, Merair, Nibe, Onnline/Onninen, Purmo, Recair, Sunair, Systemair, Uponor Vent, Valmet Kotilämpö ja Östberg.

Tilaa ilmansuodattimet ilmanvaihtolaitteisiin edullisesti!

Tilatessasi Suodatinkeskukselta ilmansuodattimet IV-laitteeseesi saat nopeaa palvelua. Toimitamme ilmansuodattimet ilmanvaihtolaitteisiin koko Suomen alueelle. Tarvittaessa voit myös noutaa IV-suodattimet Tampereen myymälästämme.

Tutustu ja tilaa ilmansuodattimet netistä edullisin hinnoin!

Lue lisää »