PÖLYPUSSIT

PARANNA IMURISI TEHOA AIDOLLA SINI MIKROKUITUPÖLYPUSSILLA! SINI MIKROKUITUPÖLYPUSSI TARJOAA PARHAAN SUODATUKSEN KOTIPÖLYN IMUROINNISSA. Mikrokuidusta valmistettu pölypussi on ominaisuuksiltaan ylivoimainen paperiseen pölypussiin verrattuna: se vetää pölyä jopa puolet enemmän ja suodattaa poistoilman viisi kertaa tehokkaammin. Mikrokuitu myöskään ei ime kosteutta, eikä tarjoa kasvualustaa bakteereille tai sienirihmastolle. SINI-pölypussit ovat Suomessa Kesälahdella valmistettuja kotimaisia avainlipputuotteita HAKUOHJEET: Sopivan pölypussin löydät valitsemalla hausta imurisi merkin ja mallin MUISTATHAN TARKASTAA MYÖS IMURISI SUODATTIMET 1. MOOTTORISUODATIN Moottorisuodatin suodattaa pölynimurin poistoilmaa ja suojaa imurin moottoria pölyltä ja lialta, jos pölypussi jostain syystä vahingoittuu tai se on asennettu väärin. Moottorisuodatin on tavallisesti pölypussitilan seinämässä. HAKUOHJE: -Valitse hausta MOOTTORISUODATIN 2. AKTIIVIHIILISUODATIN Pölynimurin aktiivihiilisuodatin poistaa pölypussista tulevia hajuja ja toimii myös silloin, kun imuria ei käytetä. Vaihda aktiivihiilisuodatin säännöllisin väliajoin, sillä tukossa oleva aktiivihiilisuodatin laskee imurin tehoa huomattavasti. Aktiivihiilisuodatinta käytetään yhdessä pölynimurin moottorisuodattimen kanssa. HAKUOHJE: -Valitse hausta AKTIIVIHIILISUODATIN 3. POISTOILMAN MIKROSUODATIN Mikrosuodatin on pölynimurin poistoilman puhdistaja. Se suodattaa imurin moottorista tulevan hienon hiilipölyn. Kun vaihdat mikrosuodattimen riittävän usein, säilyy imurin imuteho hyvänä. HAKUOHJE: -Valitse hausta MIKROSUODATIN

PARANNA IMURISI TEHOA AIDOLLA SINI MIKROKUITUPÖLYPUSSILLA !

MIKROKUITUPÖLYPUSSI tarjoaa parhaan suodatuksen kotipölyn imuroinnissa. Mikrokuidusta valmistettu pölypussi on ominaisuuksiltaan ylivoimainen paperiseen pölypussiin verrattuna: se vetää pölyä jopa puolet enemmän ja suodattaa poistoilman viisi kertaa tehokkaammin. Mikrokuitu myöskään ei ime kosteutta, eikä tarjoa kasvualustaa bakteereille tai sienirihmastolle.
SINI-pölypussit ovat Suomessa Kesälahdella valmistettuja kotimaisia avainlipputuotteita

HAKUOHJE: Sopivan pölypussin löydät valitsemalla hausta imurisi merkin ja mallin

MUISTATHAN UUSIA MYÖS IMURISI SUODATTIMET

MOOTTORISUODATIN
Moottorisuodatin suodattaa pölynimurin poistoilmaa ja suojaa imurin moottoria pölyltä ja lialta, jos pölypussi jostain syystä vahingoittuu tai se on asennettu väärin. Moottorisuodatin on tavallisesti pölypussitilan seinämässä.

HAKUOHJE: Valitse hausta MOOTTORISUODATIN

AKTIIVIHIILISUODATIN
Pölynimurin aktiivihiilisuodatin poistaa pölypussista tulevia hajuja ja toimii myös silloin, kun imuria ei käytetä. Vaihda aktiivihiilisuodatin säännöllisin väliajoin, sillä tukossa oleva aktiivihiilisuodatin laskee imurin tehoa huomattavasti. Aktiivihiilisuodatinta käytetään yhdessä pölynimurin moottorisuodattimen kanssa.

HAKUOHJE: Valitse hausta AKTIIVIHIILISUODATIN

POISTOILMAN MIKROSUODATIN
Mikrosuodatin on pölynimurin poistoilman puhdistaja. Se suodattaa imurin moottorista tulevan hienon hiilipölyn. Kun vaihdat mikrosuodattimen riittävän usein, säilyy imurin imuteho hyvänä.

HAKUOHJE: Valitse hausta MIKROSUODATIN