SWEGON CASA

ALKUPERÄISET SWEGON CASA SUODATTIMET JA KOTIMAISET SWEGON CASA TARVIKESUODATTIMET


Suodatinkeskuksen valikoimassa on suodattimet kaikkiin Swegonin Casa ilmanvaihtokoneisiin. Vaihtoehtoina ovat:
  • Alkuperäiset Swegon Casa suodattimet sekä
  • Kotimaiset laadukkaat Swegon Casa tarvikesuodattimet.

Swegonin korkealaatuiset, energiaa säästävät ilmanvaihtolaitteisiin soveltuvat suodattimet täyttävät EN779, ISO 16890 standardit. Suodattimet on suunniteltu mahdollistamaan toimiva ilmanvaihto ja terveellinen sisäilmaa, sekä ylläpitämään kiinteistöjen kunnossapitoa. Hinta-laatusuhde on kohdillaan: käytössämme on hintavahti, jonka avulla seuraamme toimialan hintatasoa. Voit siis luottaa siihen, että saat huippulaatua edulliseen hintaan. Kun valitset kotimaisen tuotteen, tuet samalla suomalaista työtä!

Kotimaiset laadukkaat tarvikesuodattimet Swegon Casa -ilmanvaihtokoneisiin täyttävät samat laatustandardit kuin alkuperäisetkin. Huomaathan, että laitteen valmistaja voi määrittää takuuvaatimukset alkuperäisen tai tarvikemallin käytölle.

Jokainen Swegon-tuotteemme on tilattavissa kätevästi verkosta edulliseen hintaan! Toimitamme nopeasti ja suoraan omasta varastostamme. Tilaukset ovat myös noudettavissa suoraan myymälästämme. Oikean suodattimen valinta on tärkeää, jotta ilmanvaihtokone toimisi energiatehokkaasti ja luotettavasti kuten laitteen valmistaja on suunnitellut sen toimivan. Mikäli tarvitset apua oikean suodattimen valinnassa, ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään. 

Swegon Casa -suodattimet on suunniteltu keräämään ilmassa olevia hiukkasia, kuten pölyä, siitepölyä, lemmikkien hilseilyä, savuhiukkasia ja muita allergeeneja. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joiden ansiosta ne pystyvät vangitsemaan nämä hiukkaset ja samalla ilma pääsee virtaamaan vapaasti suodattimen läpi.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan verkkokaupassamme, tai poikkeamaan Tampereen myymälässämme!
 

VALITSE ALTA ALKUPERÄISET- TAI TARVIKESUODATIMET