ILMASTOINTI- JA ILMANPUHDISTUSLAITTEET

ILMASTOINTI- JA ILMANPUHDISTUSLAITTEET

ILMANKOSTUTTIMET

Kuiva sisäilma voi aiheuttaa useita oireita, kuten hengitysteiden ärsytystä, kuivaa yskää, väsymystä, silmien kutinaa, ihon kuivumista, tai tukkoista oloa. Sisäilman kostuttaminen saattaisi olla apu oireiden helpottamiseen.
 
Suodatinkeskuksen valikoimasta löydät mm. supersuositun UFOX U3S ilmankostuttimen uutena havunvihreänä 19-20 talven kausivärinä.

ILMANPUHDISTIMET

Ilmanpuhdistimet poistavat haitallisia ilmassa kulkeutuvia hiukkasia, kuten siitepölyä, pölypunkkeja, pienhiukkasia, bakteereita ja viruksia, homeitiöitä sekä osittain myös tuoksuja ja hajuja. Jos esimerkiksi kärsit hengitystieongelmista tai allergiasta, saattaa ilmanpuhdistin tuoda helpotusta oloosi.

Ilmanpuhdistimen edut kotonasi

Kun ilmansaasteet kasvavat jatkuvasti, puhtaan ilman tarve kodeissamme on yhä tärkeämpää. Ilmanpuhdistin voi olla loistava tapa varmistaa, että kotisi on vapaa saasteista ja allergeeneista. Ilmanpuhdistimet ovat laitteita, jotka poistavat ilmasta haitallisia hiukkasia, kuten pölyä, siitepölyä, lemmikkieläinten hilsettä, homeitiöitä ja savua. Niitä on useita eri kokoja ja tyylejä, jotka sopivat mihin tahansa budjettiin tai huonekokoon.

Ilmanpuhdistimia on useita eri kokoja ja tyylejä, jotka sopivat mihin tahansa tilaan tai budjettiin. Joissakin malleissa on HEPA (High Efficiency Particulate Air) -suodattimet, jotka on suunniteltu sieppaamaan yli 99 % kaikista ilmassa olevista hiukkasista, joiden koko on enintään 0,3 mikronia – mukaan lukien siitepöly, pölypunkit ja lemmikkieläinten hilse – mikä tekee niistä erityisen tehokkaita allergioiden ja astman aiheuttamien oireiden vähentämisessä. näitä saasteita. Joissakin malleissa käytettyjä muita suodattimia ovat aktiivihiilisuodattimet, jotka auttavat poistamaan hajuja kodista; ultraviolettivaloteknologia, joka tappaa bakteereita; ionisaattorit, jotka vapauttavat negatiivisia ioneja ilmakehään; otsonigeneraattorit, jotka luovat otsonimolekyylejä, jotka kiinnittyvät ilmassa oleviin hiukkasiin neutraloimalla niitä; ja fotokatalyyttiset hapetusjärjestelmät, jotka käyttävät UV-valoenergiaa orgaanisten yhdisteiden, kuten VOC-yhdisteiden (Volatile Organic Compounds), hajottamiseen.

Ilmanpuhdistinta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin koko (varmistaaksesi, että se sopii tilaan), melutaso (jotkut mallit voivat olla melko äänekkäitä), suodatintyyppi (HEPA-suodattimet ovat pääsääntöisesti tehokkaampia kuin toiset) sekä hinta (ilmanpuhdistimien hinta vaihtelee laajasti). On myös tärkeää tarkistaa, kuinka usein sinun on vaihdettava suodatin – jotkut vaativat vaihtoa usein, kun taas toiset voivat kestää useita kuukausia ennen kuin ne on vaihdettava uudelleen - jotta et joudu kuluttamaan liikaa rahaa vaihtoihin ajan myötä!

ILMALÄMPÖPUMPUT

Mitsubishi ilmalämpöpumppujen suodattimet edullisesti ja nopeasti netistä. Valikoimistamme löydät laadukkaat lämpöpumppujen suodattimet useaan Mitsubishi malliin.

ILMASTOINTILAITTEET JA TUULETTIMET

Ilmastointilaitteella pidät koti viileänä ja miellyttävän tuntuisena. Siirrettävä ilmastointilaite on ratkaisu kodin tai pienen toimiston nopeaan viilentämiseen ja tuulettamiseen.

Tuuletin on erittäin helppo ja käytännöllinen viilennyskeino, koska laitetta on helppo siirtää tarpeen mukaan. Tornituuletin on myös erittäin miellyttävän näköinen, sekä hiljainen käytössä.
 
Lämmöntalteenotolla varustettu Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka tuo sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vie saastunutta ilmaa huoneesta ulos.
 
Tutustu tarjontaamme!