ILMASTOINTI- JA ILMANPUHDISTUSLAITTEET

ILMASTOINTI- JA ILMANPUHDISTUSLAITTEET

ILMANKOSTUTTIMET

Kuiva sisäilma voi aiheuttaa useita oireita, kuten hengitysteiden ärsytystä, kuivaa yskää, väsymystä, silmien kutinaa, ihon kuivumista, tai tukkoista oloa. Sisäilman kostuttaminen saattaisi olla apu oireiden helpottamiseen.
 
Suodatinkeskuksen valikoimasta löydät mm. supersuositun UFOX U3S ilmankostuttimen uutena havunvihreänä 19-20 talven kausivärinä.

ILMANPUHDISTIMET

Ilmanpuhdistimet poistavat haitallisia ilmassa kulkeutuvia hiukkasia, kuten siitepölyä, pölypunkkeja, pienhiukkasia, bakteereita ja viruksia, homeitiöitä sekä osittain myös tuoksuja ja hajuja. Jos esimerkiksi kärsit hengitystieongelmista tai allergiasta, saattaa ilmanpuhdistin tuoda helpotusta oloosi.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Mitsubishi ilmalämpöpumppujen suodattimet edullisesti ja nopeasti netistä. Valikoimistamme löydät laadukkaat lämpöpumppujen suodattimet useaan Mitsubishi malliin.

ILMASTOINTILAITTEET JA TUULETTIMET

Ilmastointilaitteella pidät koti viileänä ja miellyttävän tuntuisena. Siirrettävä ilmastointilaite on ratkaisu kodin tai pienen toimiston nopeaan viilentämiseen ja tuulettamiseen.

Tuuletin on erittäin helppo ja käytännöllinen viilennyskeino, koska laitetta on helppo siirtää tarpeen mukaan. Tornituuletin on myös erittäin miellyttävän näköinen, sekä hiljainen käytössä.
 
Lämmöntalteenotolla varustettu Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka tuo sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vie saastunutta ilmaa huoneesta ulos.
 
Tutustu tarjontaamme!