NILAN

KOTIMAISET NILAN SUODATTIMET 


Suodatinkeskuksen valikoimassa on suodattimet kaikkiin Nllan ilmanvaihtolaitteisiin.

Nilanin korkealaatuiset, energiaa säästävät ilmanvaihtolaitteisiin soveltuvat suodattimet täyttävät EN779, ISO 16890 standardit. Nilan suodattimet on suunniteltu mahdollistamaan toimiva ilmanvaihto ja terveellinen sisäilmaa, sekä ylläpitämään kiinteistöjen kunnossapitoa. Hinta-laatusuhde on kohdillaan: käytössämme on hintavahti, jonka avulla seuraamme toimialan hintatasoa. Voit siis luottaa siihen, että saat huippulaatua edulliseen hintaan. Kun valitset kotimaisen tuotteen, tuet samalla suomalaista työtä!

Kotimaiset laadukkaat tarvikesuodattimet Nilan -ilmanvaihtolaitteisiin täyttävät samat laatustandardit kuin alkuperäisetkin. Huomaathan, että laitteen valmistaja voi määrittää takuuvaatimukset alkuperäisen tai tarvikemallin käytölle.

Jokainen Nilan -suodatin on tilattavissa kätevästi verkosta edulliseen hintaan! Toimitamme nopeasti ja suoraan omasta varastostamme. Tilaukset ovat myös noudettavissa suoraan myymälästämme.

NILAN SUODATIN

Nilan -suodattimet on suunniteltu keräämään ilmassa olevia hiukkasia, kuten pölyä, siitepölyä, lemmikkien hilseilyä, savuhiukkasia ja muita allergeeneja. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joiden ansiosta ne pystyvät vangitsemaan nämä hiukkaset ja samalla ilma pääsee virtaamaan vapaasti suodattimen läpi.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan verkkokaupassamme, tai poikkeamaan Tampereen myymälässämme!