ALLAWAY

ALLAWAY

ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI

Allaway on Suomen vanhimpia ja tunnetuimpia keskuspölynimurimerkkejä. Tuotteet ovat kotimaisia ja valmistetaan Jyväskylässä.

Allaway keskuspölynimurit ovat varma ja kestävä valinta, jota voit päivittää erilaisilla siivoustarvikkeilla ja lisävarusteilla. Allaway on myös ainoa keskuspölynimurivalmistaja, jolla on oma integroitu kokonaisjärjestelmä sisältäen keskusyksikön, putkiston sekä siivousvälineet.

Meiltä löydät mahtavan valikoiman ALLAWAY varaosia, Allaway letkuja ja muita tuotteita. Toimitamme ALLAWAY keskusyksiköt, Allaway letkut, Allaway varaosat ja tarvikkeet nopeasti ja asiantuntevasti.

allaway keskuspölynimuri

On monia syitä valita Allaway-keskuspölynimuri. Tässä on vain muutamia:

1. Allaway-keskuspölynimurit ovat tehokkaita. Niissä on voimakas imu, joka poistaa lian, pölyn ja roskat kodistasi nopeasti ja helposti.

2. Allaway-keskuspölynimurit ovat käteviä. Ne voidaan asentaa mihin tahansa kotiin koosta tai pohjaratkaisusta riippumatta. Ja niiden mukana toimitetaan kaikki tarvittavat lisävarusteet, jotka tekevät siivoamisesta helppoa - mukaan lukien letkut ja lisälaitteet.

3. Allaway-keskuspölynimurit ovat turvallisia. Niissä ei käytetä haitallisia kemikaaleja tai höyryjä, joten voit käyttää niitä luottavaisin mielin perheesi ja lemmikkisi lähellä.

4. Allaway-keskuspölynimurit ovat kestäviä. Ne on rakennettu kestämään, joten voit nauttia vuosien huolettomasta käytöstä.

5. Allaway-keskuspölynimureissa on hyvä hinta-laatusuhde. Ne tarjoavat erinomaista vastinetta rahoillesi, joten voit säästää siivouskustannuksissa ajan myötä.

ALLAWAY VARAOSAT

Käyttämällä alkuperäisiä ALLAWAY- varaosia ja tarvikkeita varmistut, että tuotteet on suunniteltu toimimaan juuri kuten pitää, ja myös osien yhteensopivuus on taattua. 

ALLAWAY ASENNUS PIRKANMAALLA

Teeme myös ALLAWAY -keskusyksiköiden vaihtotöitä Tampereella ja lähialueilla - Mikäli haluat vaihtaa vanhan ALLAWAY -keskuspölynimurisi uudenpaan nykyaikaisempaan malliin, autamme sopivimman mallin valinnassa sekä annamme tarjouksen vaihtotyön kustannuksista. Suuntaa-antavasti keskusyksikön vaihtotyö maksaa Tampereen lähialueille "avaimet käteen" -periaatteella n. 150-250€ sis. alv.24%. Kysy tarkempi tarjous omaan asuntoosi!

ALLAWAY TARVIKKEET

Tarvikevalikoima on hyvin laaja ja jos tarvitset opastusta oikean varaosan tms. valitsemiseen, palvelemme mielellämme! Tampereen myymälässämme voit tutustua valikoimaan paikan päällä asiantuntijoiden opastuksella. Verkkokaupassamme "varastossa" -merkinnällä olevat tuotteet löydät Tampereen myymälästä. TERVETULOA!

Keskuspölynimurit tarjoavat useita etuja perinteisiin pölynimureihin verrattuna. Ensinnäkin ne ovat tehokkaampia, koska niiden avulla käyttäjät voivat puhdistaa kokonaisen huoneen ilman, että itse pölynimuria tarvitsee siirtää. Toiseksi ne ovat vähemmän äänekkäitä kuin perinteiset pölynimurit, joten ne soveltuvat erinomaisesti koteihin, joissa on pieniä lapsia tai lemmikkejä. Kolmanneksi ne vievät vähemmän tilaa kuin perinteiset pölynimurit, joten ne sopivat erinomaisesti koteihin, joissa on vähän säilytystilaa. Lopuksi ne voivat auttaa vähentämään allergioita, koska ne pidättävät allergeeneja keräysastiaan sen sijaan, että ne vapautuisivat ilmaan, kuten perinteiset pölynimurit tekevät.

VALITSE TUOTERYHMÄ JA TUTUSTU TUOTTEISIIN