IKKUNA-, SEINÄ- JA -PATTERIVENTTILIT JA SUODATTIMET

IKKUNA-, SEINÄ- JA -PATTERIVENTTILIT JA SUODATTIMET

RIITTÄVÄ RAITISILMA SISÄTILOISSA

Sisätiloihin tulevalla puhtaalla ilmalla on monta nimeä; raitisilma, tuloilma, korvausilma.

Olipa käytettävä nimi sitten mikä tahansa, oikeanlaiset oikeaan paikkaan sijoitetut venttiilit ja puhtaat suodattimet varmistavat raikkaan ja riittävän tuloilman niihin sisätiloihin missä ei ole koneellista tuloilmaa.

VALITSE TUOTERYHMÄ JA TUTUSTU TUOTTEISIIN!


KOKO ILMANVAIHTO KERRALLA KUNTOON - KAIKKI TARVITTAVA SUODATINKESKUKSESTA

Korvausilmaventtiili ja korvausilma parantaa talosi ilmanvaihtoa helposti ja edullisesti. Korvausilmaventtiilit ovat helppo tapa lisätä tuloilman määrää esimerkiksi taloissa, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai poistoilmapuhallin. Korvausilmaventtiilin ansiosta ilma saadaan tulemaan asunnoissa juuri halutusta paikasta, eli venttiilistä, eikä esimerkiksi talon rakenteiden vuotokohdista.

IKKUNAVENTTIILIT JA SUODATTIMET

Toimitamme edulliset ja laadukkaat ikkunasuodattimet ja ikkunaventtiilit useisiin erilaisiin tulo- ja korvausilmaratkaisuihin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi suodattimet karmeissa oleviin rakoventtiileihin ja karmiventtiileihin, sekä tuuletusikkunoihin sopivat suodatinkankaat.

SEINÄVENTTIILIT JA SUODATTIMET

Valikoimastamme kotimaiset suodattimet ja venttiilit huoneistojen korvausilman / ulkoilman seinäventtiileihin. Valittavana on venttiilinmallista riippuen aktiivihiilisuodattimet, pestävästa avosoluisesta polyesterivaahtomuovista valmistetut suodattimet tai perinteisestä valkoisesta suodatinkankaasta valmistetut suodattimet.

LÄMPÖPATTEREIDEN TAKANA OLEVAT VENTTIILIT JA SUODATTIMET

Valikoimastamme löydät lämpöpattereiden yhteydessä oleviin PURMO ja VIMIN tuloilmalaitteisiin kotimaiset suodattimet.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi venttiilit ja suodattimet helposti verkkokaupastamme !