AJONEUVO-, TYÖKONE- JA MARINESUODATTIMET

AJONEUVO-, TYÖKONE- JA MARINESUODATTIMET

AJONEUVO-, TYÖKONE- JA MARINESUODATTIMET

Valikoimastamme löydät kotimaiset ajoneuvo-, työkone- ja marinesuodattimet useisiin käyttötarkoituksiin.

Meltä saat mm:
  • öljynsuodattimet
  • polttoainesuodattimet
  • ilmansuodattimet
  • raitisilmasuodattimet
Hyötykoneiden ja traktorien suodatinvalikoima kattaa laajasti Suomalaisen laitekannan. Valmistettu kestämään haastavissa pohjoismaisissa olosuhteissa. Öljy- polttoaine-, ilma ja raitisilmasuodattimet suomalaisen autokannan mukaisesti. Alkuperäistä vastaavat laadukkaat ja kestävät suodattimet autoosi. Valikoimissamme on myös merkittävä määrä öljyn-, polttoaineen- ja ilmansuodattimia erilaisiin moottoreihin.

Suodattimet ovat keskeinen osa työkoneiden moottoreita. Niiden tehtävänä on poistaa ilmasta tai polttoaineesta epäpuhtauksia, jotka voivat vahingoittaa moottoria tai aiheuttaa haitallisia päästöjä. Suodattimet voivat olla esimerkiksi ilmansuodattimia, öljysuodattimia tai polttoainesuodattimia.

MOOTTORIN ILMANSUODATTIMET

Ilmansuodatin on yksi tärkeimmistä suodattimista työkoneissa. Sen tehtävänä on estää ilman mukana kulkevat hiukkaset ja epäpuhtaudet pääsemään moottoriin. Ilmansuodattimen avulla moottorin sisään pääsevä ilma pysyy puhtaana ja suojaa näin moottoria kulumiselta ja vaurioilta. Puhtaan ilman saanti on tärkeää myös polttoainetaloudellisuuden kannalta, sillä likainen ilma voi heikentää moottorin suorituskykyä.

MOOTTORIN ÖLJYNSUODATTIMET

Öljysuodatin taas pitää huolen siitä, että moottoriöljy pysyy puhtaana ja tehokkaana. Öljyn tehtävänä on voitelemisen lisäksi myös jäähdyttää moottoria sekä poistaa epäpuhtauksia ja palamistuotteita. Öljysuodattimen avulla öljystä poistetaan lika, metallihiukkaset ja muut epäpuhtaudet, jotta ne eivät aiheuttaisi vaurioita tai haitallisia päästöjä.

MOOTTORIN POLTTOAINESUODATTIMET

Polttoainesuodatin taas varmistaa sen, että polttoaineeseen ei pääse epäpuhtauksia tai roskia. Puhdas polttoaine takaa moottorin tehokkaan toiminnan sekä vähentää haitallisten päästöjen määrää.