Kotitaloudet - Suodattimet kotiin ja mökille

SUODATINKESKUS PALVELUKSESSANNE

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten kotitalous- ja yksityisasiakkaidemme joukkoon ! Valikoimassamme on suodattimia kaikkiin tarpeisiin.

Turvananne on 100 % asiakastyytyväisyystakuu tarkoittaen, että mikäli vahingossa tai epähuomiossa tilaatte väärän tuotteen tai ette ole jostain muusta syystä tyytyväinen tuotteeseemme, voitte palauttaa tai vaihtaa käyttämättömän tuotteen 60 päivän kuluessa. 

Tuotteidemme korkea kotimaisuusaste ja laatu ovat taanneet, että meille palautuvien tuotteiden määrä on hyvin minimaalinen.

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme toimii täysin suojatulla yhteydellä. Tällä varmistamme, että kaupassamme asioiminen ja toiminen on erittäin riskitöntä. 

Mikäli olet uusi asiakas mitään erillistä kirjautumista ei välttämättä tarvita. Toki voit rekisteröityä etukäteen täyttämällä erillisen rekisteröintikaavakkeen, johon löydät linkin etusivun vasemmasta yläosiosta, mutta kaikki tarvitsemamme tiedot tulee myös saaduksi ostaessasi ja täyttäessäsi ostoskorin tilaajatietoja. Vahvistettuasi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jonka voit muuttaa halutessasi asiakastiedoissasi kirjautumalla verkkokauppaan. Kirjautuminen verkkokauppaan tapahtuu jatkossa sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla. 

Ostoksesi voit maksaa verkkokaupassa joko suoraan valitsemalla itsellesi sopivan pankin tai luottolaitoksen. Maksuvaihtoehtona ovat myös suositut Klarna -tili, jossa voit tehdä ostokset omalle Klarna -tilillesi sekä Klarna -lasku, jossa saat laskun sähköpostiisi Suodatinkeskukselta saatuasi tilaamasi tuotteet.

ASIAKASPALVELUMME

Mikäli jotain kysyttävää ilmenee, palvelemme mielellämme. Ota yhteyttä arkisin kello 9-17 numeroon 010 279 0000 tai voit myös laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen: myynti@suodatinkeskus.com

Tilaa siis omakotitalon, asunnon tai vaikkapa kesämökin suodattimet turvallisesti ja edullisesti meiltä!