Keskuspölynimurit – osat ja yksiköt helposti netistä!

Olemme ALLAWAY, BEAM ja PUZER keskuspölynimureiden valtuutettu jälleenmyyjä. Meiltä löydät tarvitsemasi keskuspölynimurin tai keskuspölyinimureiden varaosat ja tarvikkeet kuten letkut, suulakkeet, suodattimet, moottorit, ohjainyksiköt, putkistonosat ja muut keskuspölynimureiden osat.

Lisäksi huollamme BEAM ja PUZER laitteet parin vuosikymmenen kokemuksella.

Voit tulla tutustumaan keskuspölynimureihin ja tarvikkeisiin myös Tampereen myymäläämme asiantuntijoiden opastuksella. Tervetuloa !

Selaa tuotteet merkeittäin

Selaa keskuspölynimureita ja tarvikkeita klikkaamalla tuotemerkkejä alapuolelta.

Jos tässä kätevässä laitteessa tai sen osissa, näkyy väsymisen merkkejä, ne on myös helppo huoltaa ja korjata. Keskuspölynimurit ovat hiljaisia, tehokkaita ja kestäviä, joten niiden suosion ymmärtää hyvin. Meiltä löydät laadukkaat keskuspölynimurit, varaosat ja letkut sekä muut tarvikkeet niihin.

Suodatinkeskuksella on kattava kokemus keskuspölynimureista ja varaosista

Meiltä löydät BEAM, ALLAWAY ja PUZER -keskuspölynimurit, letkut, varaosat ja tarvikkeet. BEAM ja PUZER -huolto 16 vuoden kokemuksella. Oikea-aikainen huolto varmistaa, että keskuspölynimuri kestää käytössä huomattavasti pidempään. Keskuspölynimurin varaosien hyvä saatavuus tekee siitä mukavan kumppanin vuosien varrelle. Varaosia on saatavilla Suodatinkeskuksesta vanhoihinkin malleihin. 

Keskuspölynimuri ja kaikki tarvittavat osat on helppo tilata Suodatinkeskuksen kautta nopeina toimituksina koko maahan.

Keskuspölynimurin osat – meiltä varsin kattavasti!

Keskuspölynimurin osat ovat muun muassa keskusyksikkö, imuletku, suulake ja suodatin. Myös osassa keskuspölynimureissa on pölypussi, joka tulee vaihtaa säännöllisesti. Keskuspölynimuriyksikössä, mallista riippuen, saattaa olla vaihdettava hienosuodatin, joka täytyy myös vaihtaa kunnon mukaan. Keskuspölynimurin hienosuodatin voidaan puhdistaa imuroimalla, harjaamalla tai puhaltamalla paineilmalla kevyesti ulospäin. Kattavalla suulake-valikoimalla vaihdat suulakkeen tilanteesta toiseen, esimerkiksi parketille ja tekstiileille on tietenkin omat suulakkeensa. Kädessä kulkeva teleskooppinen varsiosa mukailee käyttäjänsä askeleita tehden imuroinnista ergonomisempaa.

Keskuspölynimurin hienosuodatin kannattaa puhdistaa säännöllisesti

Keskuspölynimurissa on, hieman mallista riippuen, suodatin tai pari. Kun puhdistat suodattimet säännöllisesti, esimerkiksi harjaamalla, paineilmalla tai toisella imurilla, varmistat raikkaan sisäilman jatkossakin. 

Keskuspölynimurin moottori ja piirilevyt

Keskuspölyimurin sydän on moottori ja toimintaa ohjaava elektroniikka, joka sijaitsee erillisellä piirilevyllä. Kun nämä väsähtävät, löydät Suodatinkeskus Oy:n valikoimasta etsimäsi mallin. 

Keskuspölynimurin imuletku

Mitä pidempi, sen parempi. Erilaisia jatkoletkuja on saatavilla yleisimmin 2-10 metriin. Helpottaa huomattavasti, kun imuletku riittää tilasta toiseen, eikä turhia taukoja ja kiertoreittejä tarvita.  

Keskuspölynimurin suulakkeet – myös yleismallisina!

Imuroinnissa hyvä suulake on kaiken a ja o. Mikä sitten olisi hyvä keskuspölynimurin suulake? Hyvä imurin suulake on kevyt ja liukuu pinnassaan hyvin. Kulunut liukupinta voi naarmuttaa esimerkiksi lattiaa. Jos suulakkeessa on erillinen vaihdettava liukupala, olisi se hyvä vaihtaa säännöllisesti. Ja mikäli erillistä liukupalaa ei ole, vaihda koko suulake uuteen riittävän ajoissa. Muista valita suulake aina käyttötarkoituksen mukaan, vaikka se hieman aikaa viekin. Rakosuulake, parkettisuulake ja tekstiilisuulake hoitavat hommansa hyvin. Myynnissä on myös esimerkiksi imurin suulakesarja tietokoneille. Tällä pienellä suulakesarjalla puhdistat tietokoneet ja muut pienet rakoset.

Hinta on meillä aina kohdillaan!

Tilaa keskuspölynimuri Suodatinkeskukselta – hinta on näet meillä aina kohdillaan. Saat kaikkiin laadukkaisiin keskuspölynimurimalleihin myös varaosat edullisesti.  Keskuspölynimurin hinta on meillä pyritty pitämään mahdollisimman alhaisina. 

Miten tilaat keskuspölynimurin osat?

Keskuspölynimurin osat tilaat Suodatinkeskukselta nopean vaivattomasti, joko kätevästi suoraan  verkkokaupastamme tai soittamalla liikkeeseemme. Toimitamme keskuspölynimurit, varaosat ja laitteet koko Suomen alueella.

Tutustu ja tilaa keskuspölynimuri, joka kestää käyttöä!
Lue lisää »