KESKUSPÖLYNIMURIT

KESKUSPÖLYNIMURIT

LAADUKKAAT KESKUSPÖLYNIMURIT 

Miten keskuspölynimuri toimii? Keskuspölynimurin tärkein tehtävä on toimia imurina, joka parantaa sisäilman laatua. Keskuspölynimurin poistoilma johdetaan keskusyksiköstä putkea pitkin ulos, joten hiukkasia ei pääse takaisin huoneilmaan eikä ulospuhallus puhalla huoneessa jo olevia hiukkasia liikkeelle tavallisen imurin tapaan. Eli käytännössä imuroitaessa tiloissa on vain imevä piste. Usein keskusyksikkö sijoitetaan kodinhoitohuoneeseen, autotalliin tai tekniseen tilaan. Näin myöskin ääni imuroitaessa syntyy ainoastaan letkun imuvirrasta, ja itse imurin ääni ei vaivaa huonetiloissa. Siltikin nykyiset keskusyksiköt ovat todella hiljaisia - vaikka sellainen sijoitetaan asuintiloihin, ääni on tavallisen imurin tasoa ellei jopa hiljaisempikin.

Olemme ALLAWAY, BEAM ja PUZER keskuspölynimureiden valtuutettu jälleenmyyjä. Meiltä löydät tarvitsemasi keskuspölynimurin tai keskuspölyinimureiden varaosat ja tarvikkeet kuten letkut, suulakkeet, suodattimet, moottorit, ohjainyksiköt, putkistonosat ja muut keskuspölynimureiden osat.

Lisäksi huollamme BEAM ja PUZER laitteet parin vuosikymmenen kokemuksella.

Voit tulla tutustumaan keskuspölynimureihin ja tarvikkeisiin myös Tampereen myymäläämme asiantuntijoiden opastuksella. Tervetuloa !

VALISTE TUOTEMERKKI JA TUTUSTU VALIKOIMAAN!

keskusimuri-asiat: Toni Veijalainen (050 5525366) klo 8.00-16.00

SUODATINKESKUKSELLA ON PITKÄ KOKEMUS KESKUSPÖLYNIMUREISTA JA VARAOSISTA

Olemme toimineet keskuspölynimureiden parissa jo yli 20 vuotta. Oikea-aikainen huolto varmistaa, että keskuspölynimuri kestää käytössä huomattavasti pidempään. Keskuspölynimurin varaosien hyvä saatavuus tekee siitä mukavan kumppanin vuosien varrelle. Varaosia on saatavilla Suodatinkeskuksesta vanhoihinkin malleihin. 

Keskuspölynimuri ja kaikki tarvittavat osat on helppo tilata Suodatinkeskuksen kautta nopeina toimituksina koko maahan.

KESKUSYKSIKÖT

Meiltä löydät Allaway, Beam ja Puzer keskuspölynimureiden keskusyksiköt. Voit helposti vertailla niiden ominaisuuksia ja valita itsellesi sopivin. Tampereen myymälässämme voit myös käytännössä testata laitteita.

KESKUSPÖLYNIMURIN SUODATIN

Keskuspölynimurissa on, hieman mallista riippuen, vaihdettava suodatin. Kun puhdistat suodattimet säännöllisesti, esimerkiksi harjaamalla, paineilmalla tai toisella imurilla, varmistat raikkaan sisäilman jatkossakin. Tunnollisesta puhdistuksesta huolimatta suodatin on kuitenkin hyvä vaihtaa aika ajoin, sillä suodattimeen kertyy myös rasvapitoista pölyä, joka ei lähde edellä mainituilla kosteilla vaan tukkii pikkuhiljaa suodattimen.
Osassa keskuspölynimureissa on pölysäiliön tilalla pölypussi, joka tulee vaihtaa ennen sen liiallista täyttymistä.

KESKUSPÖLYNIMURIN MOOTTORIT JA PIIRILEVYT

Keskuspölynimurin sydän on moottori ja toimintaa ohjaava elektroniikka, joka sijaitsee erillisellä piirilevyllä. Kun nämä väsähtävät, löydät Suodatinkeskus Oy:n valikoimasta etsimäsi mallin. 

KESKUSPÖLYNIMURIN IMULETKUT

Mitä pidempi, sen parempi. Erilaisia letkuja, niin imurasia- tai kahväkäynnistysmalleja, on saatavilla yleisimmin 2-12 metriin. Helpottaa huomattavasti, kun imuletku riittää tilasta toiseen, eikä turhia taukoja ja kiertoreittejä tarvita.  

KESKUSPÖLYNIMURIN SUULAKKEET - myös yleismallisina

Kädessä kulkeva säädettävä teleskooppinen varsiosa mukailee käyttäjänsä askeleita tehden imuroinnista ergonomisempaa. Mutta ilman hyvää ja tarkoitukseen sopivaa suulaketta imuroinnista saattaa tulla ikävä kokemus. Kattavalla suulake-valikoimalla vaihdat suulakkeen tilanteesta toiseen. Imuroinnissa hyvä suulake on kaiken a ja o.
Mutta mikä sitten olisi hyvä keskuspölynimurin suulake? Hyvä imurin suulake on kevyt ja liukuu pinnassaan hyvin. Kulunut liukupinta voi naarmuttaa esimerkiksi lattiaa. Jos suulakkeessa on erillinen vaihdettava liukupala, olisi se hyvä vaihtaa säännöllisesti. Ja mikäli erillistä liukupalaa ei ole, vaihda koko suulake uuteen riittävän ajoissa.
Muista valita suulake aina käyttötarkoituksen mukaan, vaikka se hieman aikaa viekin. Esimerkiksi parketille ja tekstiileille on tietenkin omat suulakkeensa. Rakosuulake, parkettisuulake ja tekstiilisuulake riittävät useimpiin käyttötarkoituksiin mainiosti. Myynnissä on myös esimerkiksi imurin erikoissuulakesarja tietokoneille. Tällä pienellä suulakesarjalla puhdistat tietokoneet ja muut pienet rakoset.

HINTA ON MEILLÄ AINA KOHDALLAAN

Tilaa keskuspölynimuri Suodatinkeskukselta – hinta on näet meillä aina kohdillaan. Saat kaikkiin laadukkaisiin keskuspölynimurimalleihin myös varaosat edullisesti.  Hinnat on meillä pyritty pitämään mahdollisimman alhaisina, usein markkinoiden edullisimpina. 

MITEN TILAAT KESKUSPÖLYNIMURIT JA TARVIKKEET?

Keskuspölynimurin osat tilaat Suodatinkeskukselta nopean vaivattomasti, joko kätevästi suoraan verkkokaupastamme tai soittamalla liikkeeseemme tai poikkeamalla ostoksille Tampereen myymäläämme. Toimitamme keskuspölynimurit, varaosat ja laitteet koko Suomen alueella.

Tutustu ja tilaa keskuspölynimuri, joka kestää käyttöä!