BEAM

BEAM KESKUSPÖLYNIMURI

Meiltä löydät mahtavan valikoiman BEAM-tuotteita. Toimitamme BEAM keskusyksiköt, letkut, varaosat ja tarvikkeet nopeasti ja asiantuntevasti. Käyttämällä alkuperäisiä BEAM-varaosia varmistut että ne on suunniteltu toimimaan juuri oikein laitteiston kanssa. Jos haluat apua keskuspölynimurien tai varaosien valitsemiseen, palvelemme mielellämme! Tampereen myymälässämme voit tutustua valikoimaan paikan päällä asiantuntijoiden opastuksella. TERVETULOA!

BEAM KESKUSPÖLYNIMURIN HUOLTOTOIMENPITEET

Beam keskuspölynimurin keskeiset ominaisuudet ovat luotettava toimivuus, helpot huoltotoimenpiteet, pienet käyttökustannukset. 

Beam keskuspölynimureissa on nerokas GORE -suodatin. Kun imurin käynnistää, alipaine nostaa suodattimen ylös, ja koneen sammuessa suodatin laskeutuu alas jolloin iso osa suodattimeen kertyneestä pölystä putoaa pölysäiliön pohjalle. Suodattimen iso etu on sen kestävyys - suodattimen käyttöikä on keskimäärin 15 vuotta, ennen kuin se suositellaan vaihtaa. Suodattimen voi myös irroittaa ja pestä vedellä. Suodatin kannattaa myös säännöllisesti esimerkiksi imuroida kevyesti. Muista kuitenkin ettei suodattimen pinta vaurioidu. 

Suurempi ja painavampi lika on helppo tyhjentää imurin pölysäiliöstä. Useammassa Beam - mallissa voi myös halutessaan käyttää pölypussia, jolloin imurin huolto on vieläkin siistimpää - pölysäiliön sijaan, lika kertyy pölypussiin.
 

Myös BEAM huolto ja takuuhuolto