VALLOX 75 suodattimet

Hinta: 14,00

Saatavuus: Varastossa

Ilmainen toimitus yli 60 euron toimituksille.

VALLOX 75 suodatinsarja
kpl

HINTA

Lisäksi tilaan:
Napsauta ▢ -painiketta ( ➟ ✅ )

 • Lisäkarkeasuodatinpari

  Tuotetiedot

  + 4,00 € / kpl

  kpl
 • Aktiivihiilisuodatin

  Aktiivihiilikasetti

  + 19,90 € 28,00 € / kpl

  kpl
 • Kennonpesuaineen

  Tuotetiedot

  + 13,90 € / kpl

  kpl

KOTIMAINEN VALLOX 75 suodatinpaketti sisältää:

 • 1 kpl F7 -hienosuodatinkasetti, 178x367x28 mm (tuloilma)
 • 1 kpl G4 -karkeasuodatinkangas, 176x371 mm (tuloilma)
 • 1 kpl G4 -karkeasuodatinkangas,176x371 mm (poistoilma)

Tämä suodatinpaketti (suodatinsarja) on vastaava kotimainen tarvikeversio alkuperäisestä Vallox 75 ilmanvaihtokoneen suodatinpaketista nro 12.Olemme valinneet tarvikesuodattimiimme kotimaisen valmistajan, jonka käyttämät korkealaatuiset kotimaiset materiaalit, rakenne ja ominaisuudet vastaavat mahdollisimman hyvin tehtaan alkuperäissuodattimissa käytettyjä. Tällä pyrimme varmistamaan, että kotisi ilmanvaihto toimii suunnitellusti ja sisäilmasi pysyy raikkaana ja puhtaana. 

LISÄTARVIKKEET

Lisää kätevästi tilaukseesi tarvitsemasi lisätarvikkeet:

Lisäkarkeasuodattimet
Tulo- ja poistoilman karkeasuodatinkankaat likaantuvat usein nopeammin kuin tuloilman hienosuodatinkasetti. Tilaamalla lisäkarkeasuodattimia, voit tarvittaessa uusia pelkät tulo- ja poistoilman karkeasuodatinkankaat vaihtamatta hienosuodatinkasettia.

Aktiivihiilisuodatin
Mikäli kärsit tuloilman hajuhaitoista, voit yrittää päästä niistä eroon käyttämällä tavallisen hienosuodatinkasetin tilalla aktiivihiilikasettia. Aktiivihiilikasettiin on suodatinmateriaaliin laminoitu mukaan aktiivihiilirakeita. Se suodattaa normaalien epäpuhtaushiukkasten lisäksi hajuja, kuten esim. savun hajua. Suositeltava vaihtoväli aktiivihiilikasetille on 4-6 kk.

Kennonpesuaine
Lämmöntalteenottokennon toimintaan vaikuttaa oleellisesti sen puhtaus. Likavex puhdistusaine on kennon pesuun sekä moneen muuhun puhdistustarkoitukseen soveltuva laimennettava pesuaine.
 

OLEMATTOMAN HYVÄ SISÄILMA


Kun sisäilma on laadukasta, on se pölytöntä, hajutonta, vedotonta ja mautonta! Se on jotenkin ”olematonta”, sillä sitä ei heti edes välttämättä tunnista. Mutta jokainen tunnistaa sen vaikutukset positiivisesti itsessään. Päinvastoin kuin hyvä sisäilma, huono sisäilma tunnistetaan kyllä hyvinkin nopeasti.

Suodattimet ovat ilmanvaihtojärjestelmien tärkeimpiä osia ja vaikuttavat merkittävästi sisäilman laatuun. Tästä syystä suodattimien vaihtoon ja laatuun kannattaa panostaa, jotta ulkoilmasta tulevat haitalliset ilmansaasteet ja hiukkaset saadaan minimoitua ja siten sisäilman terveysvaikutusta parannettua.

Pyrimme tuotteidemme korkealuokkaisilla kotimaisilla materiaaleilla tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisut hyvään sisäilmaan sekä suodattimien pieneen painehäviöön, pitkään käyttöikään sekä alhaiseen energiankulutukseen.

HIENOSUODATINKASETIN TARKEMMAT TIEDOT

 • Täyttää uuden ISO 16890 standartin mukaisen ePM1 55% -luokituksen (F7)
 • Valmistettu ilmankosteutta kestävästä polyesteristä
 • Kasetissa on tukeva reunanauha, joka ei vähennä suodatuspinta-alaa
 • Kotimainen tuote