KASVOMASKI (15 kpl/pakkaus)

Hinta: 16,90 1690
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavuus: Varastossa

Ilmainen toimitus yli 60 euron toimituksille.

Kasvomaskipakkaus (15 kpl maskeja)
kpl

KOTIMAINEN kasvomaski

  • Suodatustehokkuus 88%
  • VTT:n testaama
  • Materiaali 3-kerroksinen kuitukangas
  • Noin 20-40 % tehokkaampi kuin puuvillainen kangasmaski
  • Pakkaus sisältää 15 kpl:tta maskejaNeSu Basic on kuluttajille suunnattu kertakäyttöinen kasvomaski eli ns. kansan- tai kansalaismaski, joka estää tehokkaasti käyttäjäänsä levittämästä taudinaiheuttajia ympäristöönsä.

Ahlstrom-Munksjö vastaa NeSu Basic maskien kuitukangasmateriaalin valmistamisesta Tampereella. 3-kerroksisen kuitukankaan suodatus perustuu mekaaniseen suodatukseen, mikä lisää maskin kestävyyttä ja samalla mahdollistaa pidempiaikaisempaa käyttöä.

KÄYTTÖOHJEET
BRUKSANVISNINGEN
USER INSTRUCTIONS


Pese kädet saippualla tai käsidesillä sekä ennen että jälkeen suojaimen käsittelyä. Poista tai vaihda käytetty märkä/kostea maski, sillä väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Riisu maski koskettaen vain kiinnitysnauhoihin. Ja muistathan laittaa käytetyn maskin muovipussiin, sillä likainen maski voi olla viruksenlevittäjä. 

Huomioithan, että liian tiivis maski voi myös aiheuttaa terveyshaittoja etenkin, jos henkilöllä on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita tai keuhkoahtaumatauti. Joten ethän käytä maskia jos sinun on hankala hengittää sen kanssa.

Maski ei täytä henkilönsuojainasetusta eikä se ole henkilönsuojain. Se ei myöskään vastaa kirurgisia suu-nenäsuojuksia eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön. Tuotteella ei ole CE-merkintää. Maski ei täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia

Huomaa, tuote on hygieniatuote eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa. Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Ei suojaa koronavirukselta.

Valmistaja: Filterpak


 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.