BEAM ALLIANCE 625 SB KESKUSYKSIKKÖ

ALE 38 %
☝ Toimituskulut alk. 0 €
 • BEAM ALLIANCE 625 SB KESKUSYKSIKKÖ
 • BEAM ALLIANCE 625 SB KESKUSYKSIKKÖ
 • BEAM ALLIANCE 625 SB KESKUSYKSIKKÖ
Hinta: 539,00 53900
880,00 € 88000
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote 5 / 5

Saatavuus: Varastossa

Ilmainen toimitus yli 60 euron toimituksille.

BEAM ALLIANCE 625 SB KESKUSYKSIKKÖ
kpl

VALITSE LISÄTUOTTEET

 • Beam vaihtokonepaketti

  BEAM vaihtokonepaketti

  + 0,00 € / kpl

  kpl
 • Muunnosholkki PUZER putkeen

  Puzer muunnosholkki

  + 0,00 € / kpl

  kpl

BEAM ALLIANCE 625 SB KESKUSPÖLYNIMURI  


MUKAAN COMBISUULAKE VELOITUKSETTA

HUOM! Keskusyksikön väri vaihtelee, joko musta tai valkoinen erän mukaan.

Loistava imuri mm. vanhojen imureiden tilalle. Voit valita valikosta sopivat muunnosholkit, jos haluat vaihtaa tämän keskusyksikön esimerkiksi PUZER tai ALLAWAY imurin tilalle.

 • Helppohuoltoinen ja tehokas imuri verrattuna vanhoihin malleihin. Sopii suoraan myös vanhojen mallien seinätelineisiin.
 • Alliance -imurin vaihto ei vaadi letkun vaihtoa, sillä vanha letku toimii entiseen tapaan vaikka imurin vaihtaa toiseen merkkiin.

Tarvittaessa saat veloituksetta koneen mukana vaihto-osapaketin, jolla Alliance -keskusyksikkö saadaan sovitettua vanhojen koneiden tilalle. Valitse viereisestä valikosta.

Uudet Alliance -sarja koneet ovat todella loistavan tuotekehityksen tulos verrattuna vanhoihin koneisiin: Teho ja hiljainen ääni ovat huippuluokkaa! Myös pölysäiliön kiinnitys on tehty naurettavan helpoksi. Muista että 15-20 vuotta kestävä GORE -suodatin vähentää imurin käyttökuluja koska vaihdettavia suodattimia ei ole.
 
Tutustu malliin myymälässämme! Palveluihimme kuuluu asiakkaiden auttaminen - Jos siis mieleesi tulee kysymyksiä imurista tai sen asennuksesta, vastaamme mielellämme puheluihin lähes 20 vuoden kokemuksella!

Puhelinnumero imuriasioissa: 050 371 3663

MALLI ESILLÄ MYYMÄLÄSSÄ

Talon kokosuositus: n.250-350m2. Todella hiljainen ja todella tehokas!
 • Takuu : 10 vuotta  
 • Imuteho : 625 W  
 • Ilmamäärä : 48 l/s  
 • Äänitaso : 60 dBa  
 • Alipaine : 3280 mm  
 • Sähköteho : 1650 W
 • Itsepuhdistuva Gore -suodatin
Koneen mukana äänenvaimennin ja seinäteline.
 

Älykäs LCD näyttö

Valaistu näyttö kertoo keskuspölynimurin toiminnoista mm. roskasäiliön tyhjennystarpeen ja käytössä olevan imutehon.

Itsepuhdistuva suodin

Erinomainen BEAM -itsepuhdistuva suodatin, joka on GORE-TEXTM-tekniikkaa, suodattaa 98 % 0,3 mikronin kokoisista partikkeleista, ilman, että sinun tarvitse ostaa erillisiä suodatinpusseja. BEAM -itsepuhdistuva suodatin suojaa tehokasta moottoria, pidentää laitteen käyttöikää ja säilyttää hyvän imun pitkään.

Koneimurasia

Avautuu helposti sormenpään kosketuksella. BEAM Alliance -keskusyksiköissä on uutuutena mahdollista käyttää kahvakäynnistystä ja tehonsäätöä suoraan koneimurasiasta. Käytä siivoukseen keskusyksikön lähellä

Pikalukittava roskasäiliö

Paina koneen molemmilta puolilta roskasäiliön lukitusrengasta ja vedä alas tyhjentääksesi säiliö. Roskasäiliö on helppo laittaa paikoilleen vaikka yhdellä kädellä, nostat vain säiliön pohjasta ja säiliö lukittuu paikoilleen, helppoa eikö totta.

 

Arvostele tämä tuote

21.12.2017 - Tatu

Vaihdoin 10v vanhan Puzer Eevan tilalle tämän Beamin. Toimitus Matkahuollolla parissa päivässä. Paketissa mukana putkiston muutososia. Kone helppo asentaa seinäkiinnikkeen avulla. Hetki meni putkivetoja miettiessä, mutta homma oli helppo, kun vaihtoi imupisteen kätisyyttä.

Kone on huomattavan hiljainen mutta samalla selvästi tehokkaampi, kuin aiempi. Paperilla arvot lähellä toisiaan, mutta käytännön tehossa iso ero.

Suodatinkeskuksen asiakaspalvelulle täydet pisteet neuvoista imurin valinnassa sekä muista neuvoista! Suosittelen!

15.11.2015 - Tyytyväinen

Oli helppo ostopäätös varasinkin kun myymälässä pääsi kokeilemaan livenä!

11.10.2015 - Juho125

Uusin tämän vanhan tilalle (17 vuotta vanha). HUIKEA parannus!! Ääni paljon hiljaisempi ja tehoa paljon enemmän. Hieman joutui askartelemaan putkien kanssa mutta onneksi ne tuli mukana.